Μαγνησία: Γρονθοκόπησε την κόρη του γιατί ασπάστηκε τον ισλαμισμό και φόρεσε μαντήλα

50χρονος υπήκοος Αλβανίας που διαμένει σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας - Οδηγήθηκε στη φυλακή

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 50χρονος, κάτοικος του Δήμου Ρήγα Φεραίου, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος χθες, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, όλως ελαφρά σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή και ενδοοικογενειακή εξύβριση.

Θύματα της επίθεσης του οξύθυμου άνδρα (παραδέχθηκε ότι έχει υπάρξει βίαιος και άλλες φορές στο παρελθόν) η 24χρονη κόρη του, καθώς και η σύζυγός του που μπήκε στη μέση για να προστατεύσει το παιδί της.

Αφορμή για το επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, το γεγονός ότι η 24χρονη κοπέλα, η οποία έχει σπουδάσει βιοϊατρική και εργάζεται στην Αγγλία, ασπάστηκε τον ισλαμισμό και φοράει μαντήλα, γεγονός που εξόργισε τον 50χρονο, από την πρώτη στιγμή που την αντίκρυσε, όταν η κοπέλα ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα και στο πατρικό της για τις γιορτές του Πάσχα. 

Η κοπέλα εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με μαυρισμένο το αριστερό μάτι και φορώντας κολάρο, προσκομίζοντας και τις σχετικές ιατρικές γνωματεύσεις από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στο οποίο μετέβη για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως είπε στην κατάθεσή της, παρόμοια επεισόδια έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν με θύμα την μητέρα της. “Το μετάνιωνε, αλλά μετά το επαναλάμβανε…” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως θεωρεί το πατέρα της, επικίνδυνο.

Ο 50χρονος, που εμφανίστηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, δήλωσε μετανιωμένος, λέγοντας πως το έκανε πάνω στα νεύρα του, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει υπάρξει βίαιος και στο παρελθόν, κάτι που ανέφερε και η σύζυγός του, λέγοντας πως πάντα τον συγχωρούσε για χάρη των παιδιών.

Το Δικαστήριο, τον καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Να σημειωθεί πως η 24χρονη δεν έκανε αποδεκτή πρόταση της εισαγγελέως να ακολουθηθεί η διαδικασία της Ποινικής Διαμεσολάβησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος