Ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου στο Υπουργείο Οικονομικών, με αντικείμενο τη ρύθμιση της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους, ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης στην παραλιακή ζώνη της Μαγνησίας.
Ενόψει της σύσκεψης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Χρήστος Μπουκώρος, είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθανάσιο Τσιούρα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας.
Ο κ. Μπουκώρος υπογράμμισε την ανάγκη ταχείας επίλυσης του ζητήματος, καθώς η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και εκατοντάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην περιοχή βρίσκονται σε καθεστώς αβεβαιότητας, ιδιαίτερα μετά τις δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “η ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης κρίνεται επιτακτική για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη την ακτογραμμή της Μαγνησίας, από τον Πτελεό και τη Νέα Αγχίαλο έως τις Αλυκές, τα Καλά Νερά, τη Μηλίνα και τις τουριστικές περιοχές του Ανατολικού Πηλίου“
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος