Πολλοί ήταν οι εκπαιδευτικοί που δεν μετείχαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, στην Μαγνησία.
Όσον αφορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ΠΥΣΠΕ ψήφισαν στη Μαγνησία 610 εκπαιδευτικοί (ποσοστό 35%), με τη ΔΑΚΕ να λαμβάνει 364 ψήφους και τη Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις 229 ψήφους. Εκλέγονται ο Απόστολος Μούσιος με αναπληρώτρια την Νικολέτα Τσιούμαρη από τη ΔΑΚΕ και ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης με αναπληρώτρια τη Νένα Σιδηροπούλου από τη Δημοκρατική Συνεργασία.
Για το ΑΠΥΣΠΕ ψήφισαν 564 άτομα και έλαβαν: ΔΑΚΕ 267, Δημοκρατική Συνεργασία 235, Αυτόνομο Δίκτυο 21 και Αυτόνομο Κίνημα 10, ενώ για το ΚΥΣΠΕ ψήφισαν 541 εκπαιδευτικοί και έλαβαν: ΔΑΚΕ 245, Δημοκρατική Συνεργασία 214, Αυτόνομο Δίκτυο 32 και Αυτόνομο Κίνημα 7.
Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ΑΠΥΣΠΕ εκλέγονται ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης από τον Βόλο και ο Γιώργος Νάστος από τη Λάρισα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος