Ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Νέα Ιωνία Βόλου – Συνελήφθη ο ένας δράστης

Eξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ληστεία σε κατάστημα πώλησης ψιλικών ειδών, που διαπράχθηκε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ν. Ιωνία. Λίγες ώρες αργότερα, έφτασε στη σύλληψη ενός 29χρονου, που κατηγορείται, εκτός από τη ληστεία και για κλοπή τροχοφόρου, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος μαζί με τον συνεργό του, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία ήταν σταθμευμένη έξω από την οικία του. Στη συνέχεια, οι δράστες, επιβαίνοντας στην μοτοσικλέτα και φορώντας αμφότεροι κράνη, μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ψιλικών ειδών της πόλης, όπου εργαζόταν μια γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της, αφαίρεσαν από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 500 € και διάφορα πακέτα τσιγάρων.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο ένας εκ των δραστών εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφθη.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την τέλεση της ληστείας, ενώ σε παρακείμενο οικόπεδο βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν η κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και τα κράνη που φορούσαν οι δράστες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό του έτερου δράστη της ληστείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος