Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της ανάπλασης της πλατείας “Γερμανικών” στην Ν. Ιωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Ιωνία αποφάσισε η δημοτική αρχή Βόλου ενόψει της ανάπλασης της πλατείας “Γερμανικών” και της δημιουργίας παιδικής χαράς στην περιοχή. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την έκδοση  Κανονιστικής απόφασης, σύμφωνα με την οποία:

1. Οδός Δορυλαίου, μονόδρομη κίνηση. Οριοθετούνται δέκα (10) θέσεις στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων κατά μήκος του πεζοδρομίου.
2. Οδός Καισαρείας, μονόδρομη κίνηση. Οριοθετούνται δύο (2) θέσεις στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρόκειται για χώρους στάθμευσης ΑμεΑ αυτοκινήτων ΙΧ ή  λεωφορείων μικρών διαστάσεων, για τις ανάγκες της δημοτικής εγκατάστασης (ΚΔΑΠ) η οποία έχει είσοδο επί της οδού Καισαρείας.
3. Οδός Εφραιμίδου, μονόδρομη κίνηση. Οριοθετούνται οκτώ (8) θέσεις στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρόκειται για χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων ΙΧ και ΑμεΑ για τις ανάγκες της δημοτικής εγκατάστασης (ΚΑΠΗ) η οποία έχει είσοδο επί της οδού Ευφραιμίδου.
4. Οδός Εγγλεζονησίου, μονόδρομη κίνηση. Οριοθετείται μία (1) θέση στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων ΙΧ ΑμεΑ. Πρόκειται για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ΙΧ ΑμεΑ για την άμεση πρόσβαση στην προτεινόμενη παιδική χαρά του πάρκου. Επίσης και επτά (7) θέσεις στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.
Η ισχύς της απόφασης αρχίζει με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος