Κων. Μαραβέγιας: «Με προπηλάκισε ο Κ. Καταραχιάς για να μην ακουστεί η φωνή μου»

Τα «ξίφη» του με τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διασταύρωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με θέμα: «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας».

Αφορμή για την αντιπαράθεση με τον κ. Ξανθό στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή σχετικά με το θέμα του γιατρού Κ. Καταραχιά, προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», η σύμβαση του οποίου έληξε στις 31 Μαρτίου, με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για απόλυση.

Ο κ. Μαραβέγιας ανέφερε στη Βουλή ότι ο κ. Καταραχιάς τον προπηλάκισε τον Δεκέμβριο του 2019 στην Αίγλη Ζαππείου, την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. «Με προπηλάκισε για να μην ακουστεί η φωνή μου. Επειδή ήθελα το αυτονόητο: να πω την άποψή μου δημοκρατικά και τίποτα περισσότερο», τόνισε και πρόσθεσε ότι υπάρχει το σχετικό βίντεο αναρτημένο στο διαδίκτυο. Πρόκειται, όπως είπε, για τον γιατρό που μετακινήθηκε από τον «Άγιο Σάββα» στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ είχαν προηγηθεί καταγγελίες του Σωματείου εργαζομένων για ελλιπή μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, με αποτέλεσα η διοικήτρια του Νοσοκομείου να διατάξει ΕΔΕ η οποία όμως αποσύρθηκε.

Ακολούθησε ένταση με τον κ. Ξανθό αλλά και με τον Π. Σκουρλέτη, στον οποίο ο βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία πολιτική δίωξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος