Κοινές δράσεις Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Πρόταση Ζωής» – ΟΚΑΝΑ

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, Ευθυμίου Ζιγγιρίδη και του Διευθυντή της Α.Δ. Μαγνησίας, Μιλτιάδη Αλεξάκη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19-4-2021.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας κοινωνικής κατάστασης και καθημερινότητας, καθώς και το μείζον θέμα των εξαρτήσεων. Ο Πρόεδρος της «Πρότασης Ζωής», ενημέρωσε, αναλυτικά, τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Αλεξάκη, σχετικά με το σκοπό του Κέντρου, που είναι η πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης τόσο από ουσίες (καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά), όσο και από συμπεριφορές (τζόγος, διαδίκτυο), καθώς και άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Συμφώνησαν πως οι συνδυασμένες προσπάθειες και παρεμβάσεις κρατικών φορέων και δομών, αποδίδουν τα μέγιστα αποτελέσματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των εξαρτημένων ατόμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος