Με κάθε επισημότητα η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαγνησία

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε σήμερα η ημέρα των των Ενόπλων Δυνάμεων και στη Μαγνησία. Τη σπουδαιότητα του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Το πρωί εψάλη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Στην ομιλία της μετά το τέλος της Δοξολογίας, η κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Με κάθε επισημότητα η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαγνησία
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων στην παραλία της πόλης από στρατιωτικό ιερέα και κατάθεση στεφάνων, όπου παραβρέθηκαν οι πολιτικές, στρατιωτικές αρχές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος ταξίαρχος, διοικητής 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου, ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη για το λόγο της, που είπε ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Όπως είπε, οι Ένοπλες Δυνάμεις αντλούν τη δύναμή τους από τον Ελληνικό λαό και είναι δίπλα του, έτοιμες να τον βοηθήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή αυτό απαιτηθεί και είναι διττός ο ρόλος τους στην ειρήνη και στον πόλεμο.
«Ως Διοικητής Φρουράς Βόλου, ευχαριστώ το λαό της Μαγνησίας, για τον σεβασμό και γιατί είναι δίπλα μας και την εκτίμηση που αντλούμε, κάθε φορά που είμαστε έξω από τα στρατόπεδα. Η Μαγνησία έχει δύο από τους καλύτερους σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού και την Πτέρυγα Μάχης. Η δύναμη είναι στη Μαγνησία», δήλωσε ο διοικητής.

Η κ. Κολυνδρίνη επισήμανε ότι όχι μόνο στη Μαγνησία, αλλά γενικότερα Πανελλαδικά, τα τελευταία χρόνια οι Ένοπλές Δυνάμεις δοκιμάστηκαν πολύ στην κοινωνική τους προσφορά (αεροδιακομιδές, μετακίνηση ασθενών, σεισμούς, πλημμύρες και έντονα καιρικά φαινόμενα και χιονοπτώσεις). Για την παρέμβασή τους πέρυσι στη Σκόπελο και Αλόννησο ανέφερε ότι ήταν άμεση, καταλυτική και αποτελεσματική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος