Καταγγελία στον εισαγγελέα Βόλου κατά παντός υπεύθυνου από τους πληγέντες της Αγριάς

Οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών του Δήμου Βόλου μετά και τη δεύτερη καταστροφική πλημμύρα, οργανώνονται και διεκδικούν μέσω υπομνήματος, που καταθέτουν στην Εισαγγελία του Βόλου, να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους της καταστροφής τους, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την προάσπιση των ζωών τους και τη διαφύλαξη των περιουσιών τους. Μετά το υπόμνημα, που κατέθεσαν οι κάτοικοι της Άλλης Μεριάς και την έγγραφη αναφορά των ομάδας κατοίκων της οδού Ζάχου, σειρά έχουν οι κάτοικοι της Αγρίας.

Αύριο το πρωί μια ομάδα κατοίκων θα καταθέσουν υπόμνημα στην Εισαγγελία Βόλου αναφορικά με την κοίτη του ρέματος Ματσάγγου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν άλλα δυο από άλλες ομάδες κατοίκων της Αγριάς, για τα άλλα ρέματα και χειμάρρους που τους έπνιξαν.

Καταγγελία στον εισαγγελέα Βόλου κατά παντός υπεύθυνου από τους πληγέντες της Αγριάς

Οι πληγέντες στρέφονται κατά παντός υπευθύνου δημόσιου λειτουργού, αιρετού ή μη στο δημοτικό διαμέρισμα Αγριάς του Δήμου Βόλου, γιατί δεν ελήφθησαν μέτρα προς αποφυγήν της καταστροφής των περιουσιών τους και παράλληλα διεκδικούν την απόδοση ευθυνών των φυσικών προσώπων και υπηρεσιών που δεν προέβησαν ως όφειλαν στις αναγκαίες από μέρους τους ενέργειες για την αποφυγή της διπλής καταστροφής τους.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση κατοίκων της περιοχής της Αγριάς, αύριο Παρασκευή θα κατατεθούν τα τρία πρώτα υπομνήματα των κατοίκων της Αγριάς. Πρόκειται για τα υπομνήματα των περιοχών, Ρέμα Ματσάγγου, Ρέμα Γυμνασίου και Ρέμα 12 Αποστόλων. Επιπρόσθετα, τρία ακόμα υπομνήματα ετοιμάζονται για κατάθεση. Ρέμα Βαρκά, Ρέμα Περίπου στο κέντρο της Αγριάς που οδηγεί στα ταξί και των κατοίκων της περιοχής του ποταμού Βρύχωνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος