Καρδίτσα: Συγκέντρωση αγαθών από τον Δήμο Μουζακίου για στήριξη των πυρόπληκτων

Ο Δήμος Μουζακίου με αίσθημα αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων και την ΔΗΚΕΔΗΜ, απευθύνει έκκληση στους πολίτες για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς συμπαράσταση και βοήθεια των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Η συγκέντρωση των αγαθών στο Μουζάκι θα γίνεται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, από αύριο έως την Παρασκευή 13/08, ώρες 09:00 – 13:00 και από την Δευτέρα 16/08 έως και την Τετάρτη 18/08, ώρα 09:00 με 13:00.
Οι δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων θα απευθύνονται στους Προέδρους και στα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων για τον τρόπο και τον τόπο της συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
• Τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, χυμοί, νερό εμφιαλωμένο κλπ)
• Ζωοτροφές (για οικόσιτα ζώα)
• Φαρμακευτικό υλικό (γάζες, παυσίπονα, αλοιφές για εγκαύματα, φυσικά δάκρυα, ασπιρίνη, οξυγόνο μιας χρήσης, αντιβιοτικές/ενυδατικές κρέμες, μάσκες, κλπ)
• Είδη προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, μωρομάντηλα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πάνες κ.ά.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΔΗΚΕΔΗΜ, 2445350137

Καρδίτσα: Συγκέντρωση αγαθών από τον Δήμο Μουζακίου για στήριξη των πυρόπληκτωνΟ Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης σε μήνυμά του τονίζει: «Η έκταση της καταστροφής μας γεμίζει με λύπη, στενοχώρια, οργή μα και συμπόνια. Συμπάσχουμε με τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και έγιναν «μετανάστες» στην ίδια τους την χώρα, αλλά και με όλους όσοι με αυταπάρνηση και αυτοθυσία δίνουν ακόμη μεγάλες μάχες με τις πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια. Αυτές τις δύσκολες ώρες, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βοηθήσουμε ηθικά και υλικά. Δεν ξεχνώ άλλωστε το πόσο μας βοήθησαν οι συνάνθρωποί μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όταν ο Δήμος μας δοκιμάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από τον καταστροφικό «Ιανό». Έχουμε ο ένας τον άλλον και είναι το σπουδαιότερο όλων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος