Η Ζ. Μακρή συνεχάρη τις Βολιώτισσες αθλήτριες και τους Βολιώτες αθλητές Κωπηλασίας

Η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή επικοινώνησε προσωπικά με τις Βολιώτισσες αθλήτριες και τους Βολιώτες αθλητές Κωπηλασίας, για να τους εκφράσει τα συγχαρητήρια της για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ19 και Κ23, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βαρέζε της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, η κ. Μακρή συνεχάρη την Σοφία Δαλίδου, τη Βολιώτισσα αθλήτρια του κωπηλατικού τμήματος του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β), που κατέκτησε την πρώτη θέση πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ και επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 νεανίδων.
Η Υφυπουργός Παιδείας συνομίλησε τηλεφωνικά και συνεχάρη τον Παναγιώτη Αδάμ, επίσης από την ομάδα ΟΕΑ-ΝΑΒ, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ των Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23.
Επίσης,  συνεχάρη, από την ομάδα ΝΟΒΑ (Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες), την Μιχαηλίδη Σωτηρία και την Ευθυμία Κουκλουμπέρη, οι οποίες στην κατηγορία Κ19 στον μικρό τελικό Β’ βγήκαν δεύτερες και κατετάγησαν όγδοες στον κόσμο στη γενική στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου Νεανίδων.
Η Υφυπουργός Παιδείας εξέφρασε τα εγκάρδια συγχαρητήριά της και προς τους προπονητές Σίμο Σάμιο, προπονητή κωπηλασίας του ΟΕΑ-ΝΑΒ, Καμμένο Κωνσταντίνο, προπονητή του ΝΟΒΑ, καθώς και τον ομοσπονδιακό Βολιώτη προπονητή Γιώργο Φώτου, οι οποίοι μαζί με τους αθλητές τους σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βαρέζε.
“Στην εξαιρετική παρουσία της Ελληνικής Αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια.
Οι αθλήτριες και αθλητές Κωπηλασίας μαζί με τους προπονητές τους έφεραν την Ελλάδα πρώτη στον πίνακα των μεταλλίων στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων Κ19 με τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και πέμπτη στην κατηγορία Κ23 με δύο χρυσά μετάλλια.
Στην Ελληνική αυτή επιτυχία, με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, συγχαίρω τη συμμετοχή, τις επιδόσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Βολιώτισσες αθλήτριες και οι Βολιώτες αθλητές.
Η Μαγνησία είναι υπερήφανη για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις των παιδιών της, που ανεβάζουν στο βάθρο την Ελλάδα, ταξιδεύουν τα χρώματα της γαλανόλευκης και κάνουν να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος στις παγκόσμιες διοργανώσεις.
Εύχομαι στους αθλητές μας να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της εξαιρετικής προετοιμασίας που κάνουν με τους προπονητές τους και τις ομάδες τους.
Όλοι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για όλους εσάς τους αθλητές πρεσβευτές της χώρας και του ολυμπιακού ιδεώδους”.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος