Η Γη της Μαγνησίας με το φακό του Νίκου Μεταξιώτη

Ο τόπος μας, η Γη μας, οι κάμποι, τα βουνά και τα νερά της μετατρέπονται σε χρώματα και σχήματα και γίνονται εικόνες που μοναδικά αποτύπωσε γι’ αυτή την έκθεση ο φωτογράφος Νίκος Μεταξιώτης.

“Είμαι ο Νίκος Μεταξιώτης, ένας ρομαντικός και ευαίσθητος φωτογράφος. Ζω στην επαρχία, κοντά στη φύση και εμπνέομαι απ’ αυτήν. Ο τόπος μας έχει τόσες ομορφιές κι αυτές πιστεύω πως κατάφερα να αιχμαλωτίσω με το φακό μου τα τελευταία 10 χρόνια. Απέραντα χωράφια, μοναδικά γήινα χρώματα, γραμμές και καμπύλες, λες και η φύση ζωγραφίζει μαζί με τον άνθρωπο. Η έκθεση “Στα Πέριξ” είναι η ανάγκη και η επιθυμία μου να μοιραστώ αυτές τις εικόνες και τα χρώματα μαζί σας”, αναφέρει ο φωτογράφος.

Η Γη της Μαγνησίας  με το φακό του Νίκου ΜεταξιώτηΤα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου στις 8:00μμ, όπου φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο, θα κουβεντιάσουν ταξιδεύοντας μέσα από τα τοπία του Νίκου Μεταξιώτη.

Για τη μαγεία του φωτογραφικού φακού που αποτυπώνει τον τόπο και τη ζωντάνια του θα μιλήσει Αργύρης Ζαφειρίδης, φωτογράφος. Για τη σημαντικότητα των προορισμών για τους επισκέπτες θα μιλήσει ο Νικόλας Σαρούκος, Προϊστάμενος Π.Υ.Τ. Θεσσαλίας. Για το ταξίδι των τόπων μέσα από την αφήγηση και τα παραμύθια θα μιλήσει ο Νίκος Βαραλής, αφηγητής με μια μοναδική αφήγηση.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 20/11 στο χώρο του Open Office Volos (Κ. Καρτάλη 62-68 με Ερμού,, 2ος όροφος) Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-20:00.

Επικοινωνία: 2421023099, info@openofficevolos.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος