Γ. Βασιλειάδης: “Πανέτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές”

Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των εθνικών εκλογών το Φθινόπωρο επεσήμανε από τον Βόλο ο αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης που το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση υποδοχής νέων μελών του κόμματος.

Γ. Βασιλειάδης: “Πανέτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές”

Ο κ.Βασιλειάδης ανέφερε ότι εντείνονται οι διεργασίες για τη μάχη των εθνικών εκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον βρίσκεται στην τρίτη φάση της οργανωτικής του ανασυγκρότησης, συνεχίζοντας το κάλεσμα στους πολίτες να έλθουν κοντά στο κόμμα.

Τόνισε ότι η ακρίβεια που έχει γονατίσει τους Έλληνες πολίτες αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, πλην της συμβολής του πολέμου στην Ουκρανία και άλλων εξωγενών παραγόντων. “Ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ, προχώρησε χωρίς σχέδιο στην απολιγνιτοποίηση και δεν χρησιμοποίησε κανένα ευρωπαϊκό εργαλείο για κρατική παρέμβαση ή για εισαγωγή πλαφόν” επισήμανε, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την επιδοματική της πολιτική, μια πολιτική για την οποία ως αντιπολίτευση η Ν.Δ., κατηγορούσε το ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης άσκησε κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και δη με την Τουρκία, μια πολιτική που προκαλεί αβεβαιότητα στους πολίτες. “Άλλαξε το μέχρι πρότινος δόγμα της χώρας για το ρόλο της στην γεωπολιτική σκακιέρα και ακολουθεί ιδιωτική πολιτική ενώ δεν διεκδικεί το ρόλο της χώρας έναντι της Τουρκίας”, ανέφερε.

Γ. Βασιλειάδης: “Πανέτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές”

Όπως είπε στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες και όλες οι τάσεις.

Ο δήμος του Βόλου

Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το πως θα χειριστεί τον δήμο Βόλου που κυριαρχεί η παράταξη του Αχ. Μπέου, είπε ότι η πόλη διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, και έχει βαρύνουσα σημασία στον αυτοδιοικητικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών θα καταρτιστούν μετά τις εθνικές εκλογές. Ο Βόλος είναι μεγάλη πόλη, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερες αυτοδιοικητικές διατάξεις. Για μας παίζει βαρύνουσα σημασία και θα παίξει πολιτικό ρόλο στον σχεδιασμό μας», δήλωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος