Φθορές στην πολυκατοικία που στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας – Σύλληψη 37χρονου

Φθορές στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, στον 1ο όροφο της οποίας στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας, προκάλεσαν χθες βράδυ από δύο άτομα. Το ένα, ηλικίας 37 ετών συνελήφθη αφού ακινητοποιήθηκε από διερχόμενο, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 37χρονος με άγνωστο προς το παρόν άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετέβησαν στην πολυκατοικία όπου ο άγνωστος δράστης έσπασε με σφυρί την γυάλινη πόρτα της κεντρικής εισόδου ενώ ο 37χρονος έγραψε με μαύρο σπρέι σύνθημα.

Δύο περαστικοί τους αντιλήφθηκαν κι ο ένας εξ αυτών ακινητοποίησε τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ ο συνεργός του καταδιώχθηκε από τον άλλον περαστικό ωστόσο διέφυγε. Ο συλληφθείς κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή διάπραξης εγκλημάτων, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του άλλου δράστη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος