Φάρμακα για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας από τον Φ.Σ. Μαγνησίας

Ακόμα μία αποστολή βοήθειας σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μεγάλη μερίδα φαρμακοποιών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και εντός τριών ημερών συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν 30 κούτες φαρμακευτικών ειδών αξίας περίπου 9.000€. Σημαντική βοήθεια στην πρωτοβουλία έδωσαν οι δύο φαρμακαποθήκες του Βόλου οι οποίες συγκέντρωσαν τα είδη και τα παρέδωσαν έγκαιρα στα γραφεία του Συλλόγου.

“Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους φαρμακοποιούς – μέλη του Συλλόγου μας των περιοχών που βρίσκονται κοντά στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι σε συνεργασία τόσο με το Σύλλογο όσο και με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίων Θεοδώρων, Αχιλλείου και Γλύφας κατάφεραν να συντονίσουν την όλη διαδικασία παράδοσης των συγκεντρωθέντων ειδών στις πληγείσες περιοχές των δήμων Αιδηψού, Ιστιαίας και Λίμνη Ευβοίας- Δήμος Μαντουδίου.

Τέλος, θερμά ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρία Φώτη Τσέλια από τον Αλμυρό, η οποία προθυμοποιήθηκε να παραλάβει δωρεάν το φορτίο από τα γραφεία μας και να το παραδώσει στην συντονιστική ομάδα που προαναφέραμε.

Εκτιμούμε, ότι τα συγκεκριμένα είδη θα βοηθήσουν προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των πληγέντων και δεινώς δοκιμαζόμενων από τις πυρκαγιές συνάνθρωπων μας”, τόνισε ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών κ. Ματσιόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος