Εξορμήσεις του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας ενόψει του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Στο πλαίσιο των αυριανών απεργιακών συγκεντρώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στο Βόλο και στον Αλμυρό, συνεχίστηκαν και σήμερα οι εξορμήσεις των μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Στεργίου, βρέθηκε στην Χαλυβουργία SOVEL A.E., στον Αλμυρό, στην πύλη της οποίας έγινε το πρωί ανοιχτή παρέμβαση με τη συνοδεία ηχητικής εγκατάστασης, που έπαιζε τραγούδια αφιερωμένα στην Πρωτομαγιά μαζί με το κάλεσμα προς τους εργαζομένους της νυχτερινής και της πρωινής βάρδια,ς για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 6 Μαΐου στο Βόλο, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6:00 μ.μ. και στον Αλμυρό, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, στις 6:30 μ.μ.

Στο κάλεσμα του Συνδικάτου τονίστηκε ότι «με νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει το υπουργείο Εργασίας καταργείται το 8ωρο, θεσπίζεται η 10ωρη δουλειά, μπαίνουν νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση. Στόχος τους; Να μπορούν ανενόχλητα οι εργοδότες να αυξάνουν τα κέρδη τους πατώντας πάνω στα ισοπεδωμένα δικαιώματά μας».

Η εξόρμηση συνεχίστηκε το μεσημέρι στη Α’ Βιομηχανική Ζώνη, στις εταιρίες «Συστήματα Αμυντικών Οχημάτων Ελλάς Α.Ε (HDVS)» και στην «ΣΗΛΜΑΝ ΑΕ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος