Εξοπλισμό δώρισε στην 8η ΕΜΑΚ ο δήμος Αλμυρού

Ολοκληρώθηκε η δωρεά εξοπλισμού και υλικού αξίας 3.200 ευρώ από μέρους του Δήμου Αλμυρού προς την 8η ΕΜΑΚ του ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας στο Δημαρχείο Αλμυρού, στο οποίο και βρέθηκε κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους της ΕΜΑΚ, επισήμανε τη σπουδαιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πολίτες σε εποχές και καταστάσεις δύσκολες, οι συνέπειες των οποίων επιτείνονται και εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, καταστάσεις που δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα βίωσε τόσο η Θεσσαλία όσο και ο Αλμυρός.

Αποκτά λοιπόν ιδιαίτερη αξία, κατέληξε ο Δήμαρχος Αλμυρού, η αρμονική συνεργασία και η κοινή δράση όλων των δυνάμεων που εμπλέκονται στην υπόθεση της προστασίας και της ασφάλειας του Πολίτη. Στα πλαίσια ακριβώς αυτά κινείται και η δωρεά του Δ. Αλμυρού προς την 8η ΕΜΑΚ του ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας, κίνηση που πέρα από τον όποιον συμβολισμό της, δίνει το μήνυμα της ενιαίας λογικής και δράσης προς όφελος των πολιτών.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλμυρού, από πλευράς της 8ης ΕΜΑΚ παραβρέθηκαν οι: Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας- Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας, Αντιπύραρχος Χρήστος Ζουναλής -Διοικητής 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας, Αντιπύραρχος Κων/νος Μπαλαντίνας -Υπασπιστής Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας, Επιπυραγός Αποστόλης Χαχόπουλος -Επιχειρησιακός Αξιωματικός 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας, Πυραγός Γκουγκουτούδης Παναγιώτης-  Προϊστάμενος Π.Κ. Δρυμώνα, Πυρονόμος Δρουμπούρας Πασχάλης, επικεφαλής Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του Δήμου Αλμυρού, εκτός του Δημάρχου Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, παρόντες ήταν η Γ.Γ. του Δήμου Ανδρονίκη Κυριτσά, καθώς και ο δημοτικός υπάλληλος Δημήτρης Βελάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος