Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε περιοχές του νομού Μαγνησίας

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 7 περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων 5 τετελεσμένες και 2 σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε περιοχές του νομού Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα (06-07-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε στην πόλη του Βόλου και κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,36 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 25-06-2022 έως χθες (05-07-2022) διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές του νομού Μαγνησίας:
• την 25-06-2022 και 05-07-2022 διέρρηξε δύο φορές ψυχαγωγικό μηχάνημα με κερματοδέκτη, το οποίο ήταν εγκατεστημένο έξωθεν καταστήματος, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ,
• την 01-07-2022 διέρρηξε κυλικείο και αφαίρεσε διάφορα είδη τροφίμων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή,
• την 03-07-2022 διέρρηξε αρχικά καφετέρια, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο καφετέριες, ιδιοκτησίας έτερων ημεδαπών, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα,
• το χρονικό διάστημα από 01-07-2022 έως 05-07-2022 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε αγροτική περιοχή του νομού Μαγνησίας και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος