Ερώτηση Αλ. Μεϊκόπουλου για εμβολιασμούς στη Μαγνησία & τις ευπαθείς ομάδες

Για «αλαλούμ» με τους εμβολιασμούς στη Μαγνησία έκανε λόγο ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, κατά τη χθεσινή συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του προς τον Υπουργό Υγείας στην Ολομέλεια Βουλής. Όπως ανέφερε, το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής είναι εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες η μοναδική υγειονομική δομή με διαθέσιμες ημέρες και ώρες για τον εμβολιασμό πολιτών άνω των 80 ετών και επαγγελματιών που εμβολιάζονται κατά προτεραιότητα.  Για να απαντήσει προσήλθε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κοντοζαμάνης.

Ο Βουλευτής σημείωσε, ότι τα εμβολιαστικά κέντρα που εξυπηρετούν τους εμβολιασμούς του πληθυσμού αλλά και των ειδικών κατηγοριών επαγγελματιών (υγειονομικοί, σώματα ασφαλείας) στη Μαγνησία βρίσκονται στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο Κέντρο Υγείας Βόλου, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, στο Βελεστίνο και στον Αλμυρό. Στο εμβολιαστικά κέντρα εντός του αστικού ιστού – όπως είπε – διενεργούνται πολύ λιγότεροι εμβολιασμοί σε σχέση με το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής που πραγματοποιεί πάνω από 100 εμβολιασμούς την ημέρα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ο υφυπουργός “Ενημέρωσε ότι μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί στο Νομό 11.349 εμβολιασμοί, παραλείποντας, ωστόσο, να αναφέρει ότι η Μαγνησία παραμένει τελευταία στους εμβολιασμούς του πληθυσμού σε επίπεδο Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας” τόνισε – μεταξύ άλλων – ο κ. Μεϊκόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος