Επίσκεψη της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο Νοσοκομείο Βόλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, μεταξύ της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κας Βασιλικής Αυγέρη και του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Ματθαίου Δραμητινού. Επίσης στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κων/νος Σταμνάς υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Βόλου κ. Παναγιώτης Δαρειώτης και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Χαρίλαος Αποστολίδης.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίας κατανόησης και υποστήριξης μεταξύ του Διοικητή του νοσοκομείου Βόλου και της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν και επιλύθηκαν σημαντικά λειτουργικά προβλήματα, όπως η προμήθεια οξυγόνου στο ΕΚΑΒ και η ευκολότερη προσέγγιση των ασθενοφόρων στο νοσοκομείο λόγω της παράνομης στάθμευσης άλλων τροχοφόρων.
 
Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσε για την κατάσταση των εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένων ασθενοφόρων και την μεγάλη προσπάθεια που έγινε τους περασμένους μήνες προκειμένου να καταστούν διαθέσιμα. Η ίδια προσωπικά, μαζί με τον μηχανικό του ΕΚΑΒ επέβλεψαν επιτόπου στους χώρους των συνεργείων τόσο τις εργασίες επισκευής, όσο και την αναζήτηση των απαραίτητων ανταλλακτικών, ώστε να αποκατασταθεί ο στόλος των ασθενοφόρων οχημάτων και να δοθεί ξανά για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών των πολιτών σε 24ωρη βάση.
 
Τέλος η κα Βασιλική Αυγέρη, τόνισε ότι αναφορικά με τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο, που πραγματοποιείται από τις 3 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Βόλο, το ΕΚΑΒ είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της σημαντικής αυτής διοργάνωσης και θα διαθέσει τα απαιτούμενα ασθενοφόρα οχήματα και το αναγκαίο προσωπικό προκειμένου να ανταπεξέλθει στο 100% των υποχρεώσεων που του αναλογούν, όπως κάνει κάθε φορά που του ζητείται.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος