Εντυπωσιακά σκάφη Jet Ski στο λιμάνι του Βόλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Εντυπωσιακά σκάφη jet ski από πολλές χώρες του κόσμου συγκεντρώνονται από το πρωί, στο λιμανάκι, πίσω από τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο, καθώς ξεκικούν σήμερα, οι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η τελετή υποδοχής των 50 πιλότων που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες το απόγευμα, στην παραλία του Βόλου, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Εντυπωσιακά σκάφη Jet Ski στο λιμάνι του Βόλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι αθλητές προέρχονται από χώρες όπως η Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Χιλή, Γουαδελούπη και Ελλάδα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη δεξιοτεχνία και τις εντυπωσιακές φιγούρες των συμμετεχόντων από το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, όπου θα διεξαχθούν οι πρώτες διαδρομές, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσουν αγώνες εντός του Παγασητικού και αύριο, Τετάρτη 8 Ιουνίου, η πίστα των αγώνων θα στηθεί στην περιοχή της Σκιάθου.

Εντυπωσιακά σκάφη Jet Ski στο λιμάνι του Βόλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου τα πληρώματα επιστρέφουν στο Βόλο και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου θα διεξάγονται συνεχείς αγώνες στην περιοχή της παραλίας της πόλης. Το Σάββατο 11 Ιουνίου – τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος – θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 18.30 το βράδυ με την απονομή των επάθλων των νικητών και των αναμνηστικών διπλωμάτων των αθλητών στην περιοχή του Ηρώου της παραλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος