Εκσυγχρονίζονται οι Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας – Εγκαινιάστηκαν οι νέες σχολικές εγκαταστάσεις

Εγκαινιάστηκαν σήμερα οι νέες σχολικές εγκαταστάσεις για ανήλικους κρατούμενους 15-18 ετών και νεαρούς κρατούμενους άνω των 18 ετώ των Αγροτικών Φυλακών Κασσαβέτειας από τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.

Εκσυγχρονίζονται οι Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας – Εγκαινιάστηκαν οι νέες σχολικές εγκαταστάσεις

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε και ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νέες σχολικές αίθουσες Δημοτικού και Γυμνασίου όπου δίνεται η δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά να παρακολουθούν μαθήματα, να αποκτούν γνώσεις, αλλά και κατάλληλες δεξιότητες ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις κοινωνικές απαιτήσεις με την αποφυλάκισή τους.

Εκσυγχρονίζονται οι Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας – Εγκαινιάστηκαν οι νέες σχολικές εγκαταστάσεις

Ακολούθως, επισκέφθηκε το υπερσύγχρονο μαγειρείο και διαπίστωσε από κοντά την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης στις στέγες των κτιρίων κόστους 1.000.000 ευρώ.
Στο τέλος της επίσκεψης, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, αφού ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου για την παρουσία του αλλά και για την ουσιαστική του συμβολή στην αποπεράτωση των εργασιών εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, δήλωσε τα εξής: «Οι Αγροτικές Φυλακές Κασσαβέτειας αποτελούν απτό παράδειγμα πως η Πολιτεία όταν θέλει μπορεί να βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης και τις προοπτικές των νεαρών κρατουμένων. Είναι φυλακές υψηλού επιπέδου και παρέχουν δυνατότητα πραγματικού σωφρονισμού, δεύτερης ευκαιρίας και επανένταξης των 135 νεαρών τροφίμων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος