Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου: “Κράτος Δικαίου και Θεσμικές Προκλήσεις – Ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας”

Εκδήλωση, με θέμα: “Κράτος Δικαίου και Θεσμικές Προκλήσεις – Ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας”, διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

-Πολυμέρης Βόγλης – καθηγητής Κοινωνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα “Έχουμε λόγους να ανησυχούμε για τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, σήμερα;”

-Κωνσταντίνος Χρυσόγονος – καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, πρώην ευρωβουλευτής, με θέμα: “Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα μέσω της οπτικής της Ε.Ε, Διεθνών Οργανισμών και λοιπών Διεθνών Οντοτήτων”.

-Νικόλαος Μαραντζίδης – καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα: “10+1 Αλήθειες για το σκάνδαλο των υποκλοπών”.

-Γιάννης Πανούσης – ομότιμος καθηγητής Εγκληματολογίας του ΕΚΠΑ, πρώην υπουργός, με θέμα: “Η διαφθορά ως παθογένεια της Δημοκρατίας”.

Την εκδήλωση, που θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Ελένη Μανώλη, θα ανοίξει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστος Στρατηγόπουλος και θα κλείσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρης Βερβεσός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος