Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.) πραγματοποίησε μια ξεχωριστή και με ιδιαίτερη επιτυχία επετειακή εκδήλωση «100 Χρόνια Ιστορίας Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν.Μαγνησίας». Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στην Πλαζ Αλυκών και είχε στόχο να παρουσιάσει την ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος των Επαγγελματιών στη Μαγνησία αλλά και να τιμήσει όλους τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους που συνέβαλαν στην εξέλιξη και ενδυνάμωση του Συνδικαλισμού από το 1918 μέχρι και σήμερα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Ένας αιώνας γεμάτος πολιτικές εξελίξεις, ανατροπές, πολέμους, διαμάχες, παγκόσμια κινήματα, διαχωρισμούς και ενοποιήσεις. Το Συνδικαλιστικό Κίνημα στο Νομό μας έχει πραγματικά ενδιαφέρον. Μελετώντας τα καταστατικά όλων των Ομοσπονδιών που έχουν δράσει στην περιοχή μας, διαπιστώνουμε πως προτεραιότητα όλων ήταν πάντα η διεκδίκηση, διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των Μελών τους, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου”.
Στην έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Δωροθέα Καναβιτσά μίλησε για την αξία του Συνδικαλιστικού Κινήματος στη Μαγνησία, το ενδιαφέρον που προκαλεί η ιστορία των Ομοσπονδιών, μα πάνω από όλα για την αξία των αγώνων που έχουν δώσει στη διάρκεια των 100 χρόνων επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος