Έφυγε από τη ζωή η Μαριγούλα Πώποτα

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, η Μαριγούλα Πώποτα, σύζυγος του αείμνηστου πρώην εκδότη της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του Βόλου, Αλέκου Πώποτα και μητέρα του νυν εκδότη της εφημερίδας, Γιώργου Πώποτα, καθώς επίσης του Κώστα Πώποτα, νομικού στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, του Σοφοκλή και της Κατερίνας Πώποτα. Ήταν μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία είχε συνδεθεί άρρηκτα με την πορεία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Η κηδεία της θα γίνει στις 10 αύριο (6-5-2021) το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο.

Συλληπητήρια Χρ. Μπουκώρου

Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο της Μαριγούλας Πώποτα εξέδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος αναφέρει:

«Με ειλικρινή σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση αποχαιρετώ σήμερα την Μαριγούλα Αργυρίου – Πώποτα. Μια φωτεινή προσωπικότητα, γνωστή στην κοινωνία του Βόλου για το περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους της.

Είχα την τύχη να την γνωρίσω αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, προ πολλών ετών. Στάθηκε δίπλα μας σαν δεύτερη μητέρα και υπήρξε συμπαραστάτης στην κάθε δυσκολία που ανέκυπτε.

Θα μου μείνει αξέχαστη η ψυχραιμία και η μεγαλοσύνη καρδιάς που αντιμετώπιζε τα πράγματα και τους ανθρώπους και η διαρκής εμψύχωση που πρόσφερε σε όσους ήταν γύρω της. Περήφανη, χαλκέντερη και πνευματικά διαυγής μέχρι την τελευταία στιγμή της.

Αποχαιρετούμε σήμερα μια πραγματική Κυρία, η οποία διακρίθηκε για το μεγαλείο της ψυχής της και την αγάπη για τον τόπο της.

Είμαι βέβαιος, ότι πλέον στην αγκαλιά του Θεού και του πολυαγαπημένου της Αλέκου θα μας παρατηρεί όλους με έκδηλη ικανοποίηση και εκείνο το άσβεστο και γνήσιο χαμόγελό της.

Εγκάρδια συλλυπητήρια στον γιο της Γιώργο, εκδότη της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, στα παιδιά της Κώστα, Σοφοκλή και Κατερίνα και στα εγγόνια της».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος