Ε. Τσάμης: Δεν έχει διερευνηθεί εκτός Μαγνησίας η δράση του γιατρού που καταγγέλλεται ως υπεύθυνος για το θάνατο γυναίκας (video)

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προσήλθε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Ευθύμης Τσάμης και κατέθεσε για μία ώρα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε η Εισαγγελία για τη δράση του γιατρού που ανεμβολίαστος ο ίδιος κρατούσε ασθενείς εκτός Νοσοκομείου με αποτέλεσμα τουλάχιστον μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της, όπως κατήγγειλε τόσο στις αρχές όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο ο σύζυγός της, Γ. Σκουφογιάννης. 

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους κατά πόσο όλο το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος επιδίωξε να συναντήσει ή να μιλήσει με τον εν λόγω γιατρό, ήταν αρνητικός και επιπλέον ανέφερε ότι δεν ήλθε σε επαφή με άλλους Ιατρικούς Συλλόγους για να διερευνήσει κατά πόσο ο συγκεκριμένος γιατρός είχε δράση και εκτός Μαγνησίας. Επισήμανε πάντως ότι ο Ι.Σ.Μ. και ο ίδιος θα παράσχουν όποια βοήθεια τους ζητηθεί ενώ θα διερευνηθεί όποιο νέο στοιχείο.

Σημειώνεται ότι εκτός από την προκαταρκτική που έχει ζητήσει ο εισαγγελέας βρίσκεται σε εξέλιξη και πειθαρχικός έλεγχος του εν λόγω γιατρού με απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ. Ο κ. Τσάμης τόνισε ότι “θα ακολουθηθεί κατά γράμμα το καταστατικό του Ι.Σ.Μ. ώστε να μην εκπέσει η όποια απόφαση  ληφθεί αναφορικά με το γιατρό, λόγω τυπικών παραβάσεων”. Επισήμανε για άλλη μια φορά ότι ένας Ι.Σ. δεν μπορεί να αφαιρέσει από κανένα γιατρό την άδεια άσκησης επαγγέλματος. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος