Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου προχώρησε στη δωρεά ενός προπλάσματος χεριού στο ΕΚΑΒ Βόλου. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 στα γραφεία του ΟΛΒ, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΒ Α.Ε. Σωκράτη Αναγνώστου στον διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Σταμνά και τον διασώστη – υπεύθυνο εκπαίδευσης του τομέα Βόλου Δημήτρη Βαΐτση. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο προϊστάμενος υπηρεσίας Ασφάλειας ΟΛΒ Νικόλαος Παπαναστασίου.
Το πρόπλασμα χεριού που παραδόθηκε είναι κατάλληλο για φλεβοκέντηση, αιμοληψία και μετάγγιση αίματος, καθώς επίσης και για την εκμάθηση ενδοφλέβιων ενέσεων. Δύναται να γίνει ρεαλιστική αναπαράσταση του βραχίονα με σύστημα πολλαπλών φλεβών.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Αναγνώστου, ευχαρίστησε το ΕΚΑΒ για την καθημερινή κι αδιάκοπη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και την σημαντική συνεισφορά του σε ασκήσεις που διοργανώνει για το προσωπικό και τους εργαζόμενους του λιμένος, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου κι όπως δήλωσε: «Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να συνδράμουμε στο έργο που επιτελούν».
Τόσο ο κ. Σταμνάς όσο και ο κ. Βαΐτσης ευχαρίστησαν τον διευθύνοντα και τον οργανισμό γι΄ αυτή τη σημαντική, όπως την χαρακτήρισαν, δωρεά κι ευχήθηκαν η πρωτοβουλία αυτή να βρει κι άλλους μιμητές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος