Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού

Η εισαγγελέας Ανηλίκων πρότεινε στο Πρωτοδικείο Βόλου να αναλάβουν την επιμέλεια του 2,5 χρονών παιδιού, που έμεινε ορφανό από μητέρα, μετά τη δολοφονία της από τον πατέρα του στη Μακρινίτσας, στις 5 Απριλίου 2021.

Με παραγγελία της Εισαγγελίας διενεργήθηκε κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού με τον παππού και την γιαγιά του, και κρίθηκε ότι το παιδί ζει μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα. Έτσι η Εισαγγελία προτείνει να αναλάβουν οριστικά την επιμέλεια του παιδιού οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας του, με ταυτόχρονη αφαίρεσή της από τον πατέρα του, που είναι προφυλακισμένος. Τώρα το Πρωτοδικείο αναμένεται να συνεδριάσει σε ρητή δικάσιμο και να αποφασίσει την ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον παππού και την γιαγιά του.

Ο 32χρονος πατέρας είναι προφυλακισμένος στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του, μητέρας του παιδιού και του αδερφού της. Κατηγορείται ειδικότερα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της βιαιότητας και άσκησης βίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος