Ασφαλτοστρώνεται η λεωφόρος Ειρήνης και ανακατασκευάζονται πεζοδρόμια στον Βόλο

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Ειρήνης, στη Νέα Ιωνία, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξή τους.

Σύμφωνα με ανακοινωση του δήμου, ο κ. Μπέος εξέφρασε την ικανοποίηση του και συνομιλώντας με εκπροσώπους του αναδόχου υπογράμμισε ότι η εργολαβία θα συνεχίσει, χωρίς διακοπή, να εξελίσσεται στους κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας (Μαιάνδρου, Αναπαύσεως, Παρασκευοπούλου) και μόνο όταν ολοκληρωθεί στους συγκεκριμένους θα γίνει αξιολόγηση για τη συνέχιση σε άλλες οδούς.

Ασφαλτοστρώνεται η λεωφόρος Ειρήνης και ανακατασκευάζονται πεζοδρόμια στον Βόλο

Ακόμα ο κ. Μπέος συνομιλώντας με περιοίκους γνωστοποίησε ότι θα ακολουθήσει και εργολαβία αποκατάστασης των πεζοδρομίων. Ζήτησε λίγη υπομονή αφού οι ανάγκες της πόλης είναι μεγάλες, αλλά επισήμανε ότι τώρα γίνονται έργα που επί δεκαετίες δεν είχαν υλοποιηθεί παρά τις προφανείς ανάγκες.

Τα πεζοδρόμια στην Κ. Καρτάλη

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, επιθεώρησε τις εργασίες στα πεζοδρόμια της οδού Κ. Καρτάλη, που εξελίσσονται στα πλαίσια εργολαβίας ανακατασκευής πεζοδρομίων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ασφαλτοστρώνεται η λεωφόρος Ειρήνης και ανακατασκευάζονται πεζοδρόμια στον Βόλο

Τα νέα πεζοδρόμια θα διαθέτουν ράμπες διευκόλυνσης των ΑμεΑ και οδηγούς τυφλών ανθρώπων.

Όπως τόνισε ο κ. Μπέος στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής βρίσκεται η ανακατασκευή των πεζοδρομίων των οδών Κ. Καρτάλη, από την οδό Αναλήψεως έως την παραλία της πόλης, Ελευθερίου Βενιζέλου (Ιωλκού) από την οδό Αναλήψεως έως την οδό Γαλλίας και της Λεωφόρου Ειρήνης, σε όλη της την έκταση.

Το συγκεκριμένο έργο, όπως και αυτό των ασφαλτοστρώσεων, συνδυάζεται με τις εργασίες ζωνοποίησης που διεξάγει η ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να προηγηθούν, ώστε να μη χρειαστεί να γίνουν νέες παρεμβάσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος