Αρτοκλασία τελέστηκε χθες, 5 Νοεμβρίου, στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ενόψει της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, που τιμάται στις 8 Νοεμβρίου. Παρουσία του προσωπικού και ασθενών, πραγματοποιήθηκε μια σύντομη τελετή στο πνεύμα της στήριξης, της ελπίδας και της αισιοδοξίας, που συνοδεύει το καθημερινό έργο φροντίδας του τμήματος.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για ασθενείς και εργαζόμενους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Μαζαράκης, η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Μαγδαληνή Σελαμανιώτου, μαζί με τις τομεάρχες Αθανασία Μωραΐτου και Ιωάννα Ζήση, η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, Έλενα Λογοθέτη, οι γιατροί Αθανάσιος Λιούπης και Νικόλαος Έξαρχος, η Διευθύντρια του Τμήματος Χημειοθεραπείας, Ισιδώρα-Ελένη Περδίκη και η προϊσταμένη του τμήματος, Χρυσούλα Λάμπρου. Από το νοσηλευτικό προσωπικό συμμετείχαν οι: Παρασκευή Γεωργούση, Αγόριστα Λοντούδη, Ελπίδα Παλνού, Ολυμπιάδα Παπαθυμιοπούλου, Χαρίκλεια Κασανδρινού, ενώ τη γραμματειακή υποστήριξη παρείχαν οι Κατερίνα Κάραλη και Αλέξανδρος Παπαπέτρου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος