Υπαλλήλους του Δήμου Αλμυρού παριστάνουν επιτήδειοι, επιδιώκοντας να εξαπατήσουν ανύποπτους πολίτες και να τους αποσπάσουν χρήματα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος εφιστά τη μεγάλη προσοχή των προμηθευτών του και γενικότερα των συναλλασσομένων με αυτόν, υπάρχουν καταγγελίες πως οι επιτήδειοι τηλεφωνούν σε προμηθευτές ή σε συναλλασσόμενους με αυτόν και τους ζητούν προσωπικά στοιχεία όπως τον αριθμό των τραπεζικών τους λογαριασμών ή τον αριθμό της κάρτας τους, προκειμένου να τους πιστώσουν, δήθεν, χρηματικά ποσά.
Τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής οι επιτήδειοι απατεώνες είναι τα εξής: 2422026366, 6949813195 και 6949813194.
Ο Δήμος Αλμυρού καλεί τους συναλλασσόμενους με αυτόν αλλά και γενικότερα όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένοι και προσεκτικοί σε τυχόν ανάλογα περιστατικά, δηλώνοντας πως “ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσει προσωπικά στοιχεία από κανέναν τηλεφωνικά και οι δημότες πρέπει να διακόπτουν αμέσως την ύποπτη συνομιλία και να ενημερώνουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος