Άμεση πίστωση 375.000 ευρώ για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Ο υπουργός Υγείας, Αθανάσιος Πλεύρης και ο υπηρεσιακός γραμματέας του Υπουργείου, υπογράφουν την πίστωση των 375.000 ευρώ, δίνεται η έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εντός των επόμενων ημερών οι Κτιριακές Yποδομές θα έχουν το πράσινο φως για την έναρξη υλοποίησης του έργου επισκευής της στέγης και των λοιπών εργασιών στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Αυτό κατέστη δυνατό, μετά την αναλυτική ενημέρωση για το επείγον της κατάστασης, από το βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Χρήστο Μπουκώρο
Μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις ο βουλευτής Μαγνησίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το Ανατολικό Πήλιο και η μοναδική υποδομή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς εξυπηρετεί τους κατοίκους μιας δυσπρόσιτης περιοχής που πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Είναι σαφές ότι αργήσαμε όλοι και κυρίως οι αρμόδιοι φορείς για τη συγκεκριμένη παρέμβαση εφόσον η μελέτη της ΚΤ.ΥΠ. είναι έτοιμη εδώ και δέκα μήνες.
Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη για την άμεση σημερινή του ανταπόκριση. Ελπίζω αυτή τη φορά εφόσον υπάρχει μελέτη και οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι το έργο να ολοκληρωθεί τάχιστα. Θα παρακολουθώ την εξέλιξή του καθημερινά».
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος