Αλμυρός: Άλλη μια φορά στο προσκήνιο ανήλικη που έχει απασχολήσει με καταγγελίες της

Για άλλη μια φορά, ένα ανήλικο κορίτσι από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές και δικαστικες αρχές, είτε με εξαφανίσεις της, είτε με καταγγελίες της, βρίσκεται στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά, γιατί το έσκασε από την Παιδόπολη Αγίας Βαρβάρας Αττικής όπου μεταφέρθηκε με διάταξη της εισαγγελέα ανηλίκων Βόλου, ενώ στις αποσκευές της βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης.

Η 17χρονη δεν κάθισε, παρά δύο μέρες στην Παιδόπολη. Την περασμένη Τρίτη το “έσκασε”, για να πάει – όπως αποδείχθηκε – σε σπίτι συγγενικού της προσώπου, στην Αθήνα. Δήλωσε πως δε θέλει να επιστρέψει στην Παιδόπολη, αλλά στο σπίτι της κι έτσι, ο πατέρας της την παρέλαβε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χωριό του Αλμυρού.

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα, μεγάλωσε μαζί με τον 44χρονο πατέρα της και τη γιαγιά της, καθώς η μητέρα της έφυγε από το σπίτι τους, όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών. Συχνά έχει απασχολήσει τις Αρχές γιατί εξαφανιζόταν από το σπίτι, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο κατήγγειλε τον πατέρα της για ασελγείς πράξεις, κατηγορία ωστόσο, που δεν αποδείχθηκε στο Δικαστήριο, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να αθωωθεί.

Σε ανάλογες καταγγελίες έχει προχωρήσει και στο παρελθόν, με πρώτη φορά, όταν ήταν μόλις 11,5 ετών, που κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό, αλλά και τότε, δεν αποδείχθηκαν. Μάλιστα, ψυχολόγος που την εξέτασε, κατέθεσε στο Δικαστήριο πως δεν πίστεψε τις καταγγελίες της, καθότι ο λόγος της δεν έχει ειρμό, ενώ και η εν γένει συμπεριφορά της δεν συνάδει με άτομο που έχει υποστεί βιασμό. Είχε αναφέρει δε, ότι στο κορίτσι λείπει η μητέρα του και χρειάζεται βοήθεια.

Ο ίδιος ο πατέρας είχε υποστηρίξει ότι η ανήλικη κόρη του παρακινήθηκε από τον 29χρονο φίλο της, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, να προβεί στην καταγγελία, προκειμένου να την αποσπάσει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του, στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη δηλώνει πως θέλει να κάνει καριέρα στο TikTok, με τον οποίο ασχολείται, ανεβάζοντας βίντεο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος