Αλμυρός: 43χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε σήμερα το πρωί, πιθανότατα από ανακοπή, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ένας 43χρονος άνδρας, στον Αλμυρό.

Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Ρουσόπουλο, τεχνικό υπολογιστών και δικτύων, άτομο πολύ γνωστό κι αγαπητό στην κοινωνία του Αλμυρού, αλλά και ευρύτερα. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν νεκρό, μέσα στο σπίτι του, συγγενείς του που τον αναζητούσαν.

Την τραγική είδηση της απώλειάς του έκανε γνωστή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, η στενή φίλη και συνεργάτης του, Βιβή Τσιντσίνη, εκδότρια της εφημερίδας “Λαός του Αλμυρού”, η οποία γράφει:

«Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην εφημερίδα. Κάπου εκεί χρονικά και η φωτογραφία που κοινοποιώ… Σου είπα… έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία… να κάνω ντεμπούτο… Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχή… Έβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δεν απαντώνται. Θα λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

Μια καθηγήτρια από τον Αλμυρό έγραψε στα Κοινωνικά Δίκτυα το εξής: “Χθες το πρωί ηρθε ο άνθρωπος στο σχολείο μας να δεί ενά πρόβλημα που έχουμε με τον εκτυπωτή μας. Μας είπε πως θα περάσει ξανά την Τετάρτη….εχω σοκαριστεί… καλό του ταξίδι”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος