ΔΕΥΑΜΒ: Παραιτήθηκε εκ νέου ο Α. Γαλάτης

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, υπέβαλλε, εκ νέου, σήμερα, στο Δήμαρχο Βόλου, ο Απόστολος Γαλάτης, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του το έργο της δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Γαλάτης είχε θέσει ξανά την παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου Βόλου, στις 20 Ιανουαρίου 2017, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Βόλου, κατα τη διάρκεια της κακοκαιρίας και του χιονιά, που ταλαιπώρησαν χιλιάδες πολίτες.

Ολόκληρη η δήλωση του  Απόστολου Γαλάτη

“Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς το Δήμαρχο Βόλου για την άριστη και εποικοδομητική μας συνεργασία στη ΔΕΥΑΜΒ και συνολικά στο Δήμο Βόλου και ταυτόχρονα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο της Δημοτικής Αρχής, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ.

Η ενέργειά μου αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς, λόγους και παρακαλώ να γίνει σεβαστή από όλους. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και προφανώς θα στοχεύει στην υπονόμευση της ενότητας της δημοτικής μας ομάδας και μόνο, που παραμένει αρραγής.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος