Το προσωρινό συντονιστικό όργανο της Νέας Αριστεράς στη Μαγνησία

Το προσωρινό Συντονιστικό όργανο στη Μαγνησία μέχρι την Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του Μαρτίου αποτελείται από τους Γιώργο Ζώγα, Άκη Καλαμαρά (Συντονιστή), Ειρήνη Καραγιάννη, Κλεοπάτρα Μπατζούκη, Μάριο Πουλάκη, Γιώργο Σταμπουλή και Αποστόλη Χρυσάφη.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του νέου κόμματος και τονίζεται ότι την επόμενη περίοδο θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με φορείς και συλλόγους του νομού και προς τα τέλη Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας.

Το όραμα και οι αξίες αποτελούν ζητούμενα σε μια εποχή κρίσης της πολιτικής και υποβάθμισης της δημοκρατίας. Απέναντι στην στείρα και αναποτελεσματική διαχείριση της αβέβαιης καθημερινότητας, η μάχη των ιδεών για έναν κόσμο δίκαιο και ειρηνικό, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες μπορεί να εμπνεύσει τις κοινωνίες να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Η δημιουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς αποτελεί το πρώτο βήμα στη πορεία για να ξαναποκτήσει περιεχόμενο η αριστερή και προοδευτική πολιτική στη χώρα μας.

Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πορείας. Με εφόδια την εμπειρία, τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των στελεχών που συστρατεύονται στο νέο εγχείρημα, η Νέα Αριστερά επιδιώκει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής μας. Η κλιματική δικαιοσύνη, η άμβλυνση των ανισοτήτων και η επανεκκίνηση της Δημοκρατίας, είναι οι άξονες πάνω στους οποίους η Νέα Αριστερά θα δομήσει την αντιπολιτευτική της τακτική και θα διαμορφώσει την προγραμματική της πρόταση με ορίζοντα τις ευρωεκλογές του Ιουνίου“, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος