Νέα χωρική αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου

Οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες της Θεσσαλίας παρουσιάστηκαν στη συνάντηση που είχαν χθες ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός με τον εκλεγμένο Δ. Κουρέτα στη Λάρισα.

Ο νέος περιφερειάρχης συνοδεύονταν από τους νέους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες που θα ορίσει και είναι για τη Λάρισα η Μαρία Γαλλιού, για τη Μαγνησία η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, για τα Τρίκαλα η Χρύσα Ντιντή και για την Καρδίτσα ο Κώστας Τσέλιος.


Η νέα χωρική αντιπεριφερειάρχης, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, τόνισε πως «ενωτικά και με όλες μας τις δυνάμεις, συνεργαζόμενοι με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών, τους φορείς, την κυβέρνηση, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Με σκληρή δουλειά θα επιχειρήσουμε να οδηγήσουμε στην πρόοδο τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία ευρύτερα. Τα προβλήματα, ειδικά μετά τις πλημμύρες είναι πολλά και χρειάζονται παρεμβάσεις. Θα βρίσκομαι συνεχώς έξω, κοντά στον πολίτη, στον αγρότη, για να βοηθήσουμε».


Η κ. Παπαδημητρίου αναμένεται να συναντηθεί με την νυν αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος