Βόλος: Πρώην υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων ο δράστης της κλοπής 15.895 ευρώ

Συνελήφθη και την Τρίτη απολογείται στον ανακριτή

Πρώην υπάλληλος της επιχείρησης διαπιστώθηκε πως είναι ο δράστης της κλοπής 15.895 ευρώ από Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στο Βόλο, που διαπράχθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2023.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ακολούθησε χθες, η σύλληψη του 27χρονου, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστρική κλοπή και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, την ερχόμενη Τρίτη, ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα το ποσό των 14.125 €, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του, σπρέι πιπεριού και τα ρούχα που χρησιμοποίησε κατά την διάπραξη της κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος πήγε στο βενζινάδικο νωρίς το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, φορώντας κουκούλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και βγαίνοντας, αφού είδε ότι η υπεύθυνη και ο υπάλληλος ήταν απασχολημένοι, αφαίρεσε τα χρήματα από το ντουλάπι που γνώριζε ότι τα έβαζε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, το οποίο ήταν ξεκλείδωτο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος