Άγνωστοι έκλεψαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όπως έχει καταγγελθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, τη σημαδούρα ελεύθερης κατάδυσης, από τη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων. Πάνω στη σημαδούρα υπήρχε και ένα ξύλινο ψαροντούφεκο και προσωπικά αντικείμενα του ψαροντουφεκά.
Ο ψαροντουφεκάς έκανε κατάδυση, όταν ο ίδιος, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες αντιλήφθηκαν μία πολυεστερική βάρκα, άσπρου χρώματος, στην οποία επέβαιναν ένας ηλικιωμένος και ένα νεαρό άτομο, να προσεγγίζει τη σημαδούρα ελεύθερης κατάδυσης που είχε εγκαταστήσει ο δύτης. Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τη σημαδούρα που είχε επάνω της ένα ξύλινο ψαροντούφεκο, αντικλείδι αυτοκινήτου και άλλα προσωπικά αντικείμενα του δύτη.
Μάλιστα, η πράξη τους αυτή χαρακτηρίζεται άκρως επικίνδυνη, καθώς την ώρα της κλοπής θα μπορούσε να κάνει ανάδυση το θύμα τους και να τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και η σωματική του ακεραιότητα.
Οι δράστες αναζητούνται και όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος