Η Τρίπολη υποδέχεται μαθητές από την Κύπρο

Ειδική εκδήλωση υποδοχής των μαθητών του ιστορικού Παγκυπρίου Γυμνασίου της Λευκωσίας που βρίσκονται στην Αρκαδία, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδρομής της Σχολής που καθιερώθηκε με την ένταξή της στο Διεθνές Δίκτυο Αρκαδία και την ανακήρυξή της ως συμβολικής έδρας της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας το 2011 διοργανώνει απόψε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ο Όμιλος των Φίλων της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7.30 μ.μ. και περιλαμβάνει καλλιτεχνική παρουσίαση με θέμα τις μακραίωνες αρκαδοκυπριακές σχέσεις από τους μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου και οπτικοακουστική διάλεξη με θέμα «Αρκαδία και Αρκαδικό Ιδεώδες δια μέσου των αιώνων».

Οι δώδεκα μαθητές και μαθήτριες που συνοδεύονται από δύο καθηγητές θα περιηγηθούν στην Αθήνα και την Αρκαδία, έως τις 30 Μαρτίου 2017, επισκεπτόμενοι Μουσεία, Αρχαιολογικού Χώρους, φυσικές καλλονές και πόλεις της μητροπολιτικής Αρκαδίας, το Ναύπλιο και την Αθήνα, συνοδευόμενοι από μαθητές και καθηγητές του αδελφού 4ου ΕΠΑΛ Τρίπολης και στελέχη της Διεθνούς Αρκαδικής Εταιρείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος