Τρίπολη: Συζήτηση για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Αύριο Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 16:00-18:00, θα πραγματοποιηθεί το Panel – Online City Session της πόλης της Τρίπολης, στα πλαίσια της Ελληνικής Εβδομάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ‘Startup Greece Week’, υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στόχος αυτού το project, να εμπνεύσει τους νέους επιστήμονες να ασχοληθούν με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικότητα και φυσικά να εξελίξει το περιφερειακό οικοσύστημα του επιχειρείν.

Χαιρετισμό στο Panel θα απευθύνει ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ομιλητές του Panel θα είναι ο κ. Γιώργος Κολλιόπουλος (Founder/CEO Speiron), ο κ. Σωτήρης Καραμπέτσος (Ass. Prof., University of West Attica, Co Founder Innoetics), η κα. Δώρα Τραχανά (Associate Uni.Fund) καθώς και ο κ. Alex Papaspiridis (Co Founder MyJobNow). Moderator του Panel ο κ. Χρήστος Κούτρας (Journalist SKAI TV).

* Το Startup Greece Week πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά φέτος από τις 4 έως τις 10 Μαΐου 100% online.

Μέχρι σήμερα η δράση έχει προσελκύσει συνολικά 3.600 επισκέπτες, 150 εθελοντές και 200 ομιλητές και έχει συμβάλλει στην δικτύωση και ανάπτυξη 100 νεοφυών επιχειρήσεων που έχουν συμμετάσχει σε αυτή.

Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

κεντρ. φωτό: Στ.Ζορμπαλάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ