Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη

Για “κενές υποσχέσεις” κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη και την γνωστοποίηση του Ολοκληρωμένου Αναπτυξιακού Σχεδίου της κυβέρνησης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Την ανακοίνωση, υπογράφουν και οι πέντε γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Πελοπόννησο.

Η επιστολή, περιγράφει την μέχρι τώρα πολιτική της κυβέρνησης και θέτει ερωτήματα, με αφορμή και την επίσκεψη του κυβερνητικού επιτελείου στην Τρίπολη.

Τονίζει, ότι οι απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα, θα περιλαμβάνουν πάντα, το ”θα”.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, βάζει διάφορα ερωτήματα, ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Για την Αρκαδία, ρωτά για την απολιγνιτοποίηση, για το αστικό και υπεραστικό, οδικό δίκτυο, για το τρένο, για τη λίμνη του Λάδωνα, για την παράκαμψη των Λαγκαδίων, για τις υγειονομικές μονάδες, για τη λίμνη Τάκα. Ανάλογα ερωτήματα γίνονται και για τις λοιπές περιφερειακές ενότητες.

Η κοινή ανακοίνωση των Νομαρχιακών, καταλήγει ως εξής:

(…) Η άμεση προσφυγή στις κάλπες αποτελεί πια μονόδρομο, η χώρα χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή. Με επίκεντρο την κοινωνία των πολλαπλών και ίσων ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς, με στόχο την άμβλυνση των ανισοτήτων, την θωράκιση της, την δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους δικαίου, με μια διαφορετική δυναμική στις σχέσεις πολίτη – πολιτικού, και πολίτη – κράτους. Έναν δρόμο που μόνο το ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει με την κοινωνία στο προσκήνιο. Ήρθε η ώρα της Αναγέννησης της χώρας “.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος