Τα σχολεία της Τρίπολης τίμησαν την εθνική επέτειο

Στο πλαίσιο των σχολικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, τα σχολεία της Τρίπολης, κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο των Αρχιερέων και των Προκρίτων, στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης.

Τα σχολεία της Τρίπολης τίμησαν την εθνική επέτειοΣημαιοφόροι και παραστάτες των σχολικών συγκροτημάτων, μαζί με τους γυμναστές τους, συμμετείχαν στην επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο της Επανάστασης.

Τα σχολεία της Τρίπολης τίμησαν την εθνική επέτειοΜε την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, η σχολική κοινότητα κατέθεσε στεφάνια, ενώ τήρησε και ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος