Στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, στην Αθήνα, βρέθηκε αντιπροσωπεία φορέων της Μεγαλόπολης.
Αντικείμενο της επαφής ήταν τα ζητήματα που αφορούν την μεταλιγνιτική εποχή του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης.
Η ανακοίνωση του βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, έχει ως εξής:
“Συναντηθήκαμε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής, στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον Β. Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, τον Γ. Αρβανιτίδη, Τομεάρχη Ενέργειας της Κ.Ο., τον Χάρη Δούκα, Γραμματέα Ενέργειας, το Μόσχο Κορασίδη αν. Γραμματέα Περιβάλλοντος και τους Σ. Τσιριγώτη πρ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα Ξανά Μαζί και Κ. Μιχόπουλο πρ. Δήμαρχο Γόρτυνος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή ∙ καθώς και τους Δ. Γιώτη και Π. Κακαβά, υπαλλήλους της ΔΕΗ και Δημοτικούς συμβούλους Μεγαλόπολης.
Συζητήσαμε τα φλέγοντα θέματα της τηλεθέρμανσης και του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, καθώς και τα ζητήματα που ανακύπτουν με την παύση της λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων.
Κατατέθηκαν προτάσεις και συμφωνήθηκε το Κίνημα Αλλαγής να αναδείξει όλα τα προβλήματα και να είναι αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών φορέων”.
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος