Όλα έτοιμα είναι για το 7ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Λουτρακίου “Γέφυρες“.
Το φεστιβάλ, θα διαρκέσει απ’ τις 13 έως και τις 25 Ιουνίου 2025. Έχει ήδη γνωστοποιηθεί και στο σχετικό πρόγραμμα των προβολών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.
Το φεστιβάλ, τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες. Ταινίες μικρού μήκους, ταινίες μεγάλου μήκους, ταινίες τεκμηρίωσης, ταινίες κινούμενων σχεδίων, ταινίες για παιδιά, ταινίες από ενεργά μέλη του διεθνούς οργανισμού γυναίκες στον κινηματογράφο και στη τηλεόραση, βραβευμένες ταινίες του φεστιβάλ σε προηγούμενα χρόνια.
Θα προβληθούν μη ελληνόφωνες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχουν θεματικές στις ταινίες. Θα λάβουν χώρα διάφορες, παράλληλες δράσεις. Οι προβολές θα γίνουν σε σινεμά στο Λουτράκι. To ενδιαφέρον είναι αξιόλογο. Ψυχή της διοργάνωσης είναι η Πέτρα Τερζή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος