Στην Τρίπολη η Ά. Ιγνατίου για το χορόδραμα της Άλωσης

Στην Τρίπολη βρίσκεται η γνωστή χορογράφος, κ. Άρτεμις Ιγνατίου, η οποία και θα κληθεί να… τρέξει το πρότζεκτ με αφορμή την εκδήλωση του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου, για την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Η σπουδαία χορογράφος, είχε σήμερα το πρωί, συναντήσεις με τους εκπροσώπους των χορευτικών σωματείων που θα κληθούν να πρωταγωνιστήσουν στο χορόδραμα της Πλατείας Άρεως, ενώ θα εποπτεύσει και τις πρόβες που θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα και το βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης.

Η κορυφαία χορογράφος της τελετής αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, θα ηγηθεί της σκηνοθεσίας όλου αυτού του φιλόδοξου χοροδράματος (σύμπραξη μουσικής, χορού και εικόνας), που φιλοδοξεί να…εκτινάξει τις εκδηλώσεις της Άλωσης.

Το πρότζεκτ της δράσης αυτής, ο προυπολογισμός, καθώς και όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αναμένεται να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος