“Ψηφιακή τουριστική συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου”: Ο Μοριάς ξανασυστήνεται στην κυπριακή αγορά

“Ο Μοριάς ξανασυστήνεται στην Κυπριακή Αγορά “, ήταν το αντικείμενο της 6ης Ψηφιακής Τουριστικής Συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου, την οποία διοργάνωσε το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κύπρου, με αντικείμενο την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου στη μεγαλόνησο.

“Η Πελοπόννησος είναι η περιοχή της Ελλάδας που έχει ίσως τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με την Κύπρο, οι δεσμοί που υπάρχουν είναι ακατάλυτοι”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην παρέμβασή του κατά την εν λόγω συνάντηση.

Την εκδήλωση, συντόνισε ο Πέτρος Σαγάνας, προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου.

Μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού ‘Αννα Καλογεροπούλου, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος και η Μαίρυλιν Κωνσταντίνου, διευθύντρια πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας TUS Air.

Ο περιφερειάρχης, ζήτησε να ενισχυθούν περαιτέρω οι δεσμοί, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κύπρου, με γέφυρα σύνδεσης το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Ο Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε, ότι, γίνεται σχεδιασμός πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα αφορούν στην Πελοπόννησο και στην Κύπρο.

Θα υπάρξει στήριξη του θρησκευτικού τουρισμού, της γευσιγνωσίας, ενώ εξετάζεται και η μελλοντική συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην διεθνή τουριστική έκθεση της Λευκωσίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος