Σημαντικές αποφάσεις πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με κυριότερη της έγκρισης του πρακτικού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για το πολύ μεγάλο έργο της κατασκευής του συνδετήριου τμήματος, 7 χλμ. στη διαδρομή από την νέα επαρχιακή οδό Τίρυνθας μέχρι τις Μυκήνες και σύνδεσή της με τον κλειστό αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου – Τρίπολης, στον κόμβο της αρχαίας Νεμέας. Πρόκειται για έργο άνω των 47 εκατ. ευρώ.
Οι άλλες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής:
– Εγκρίθηκε πρακτικό δημοπρασίας για το έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας στη Σκάλα Λακωνίας, προϋπολογισμού 4,4 εκατ. ευρώ.
– Εγκρίθηκε σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για βελτίωση της παραλιακής ζώνης Ναυπλίου – Νέας Κίου Αργολίδας.
– Εγκρίθηκε η διαδικασία για σύναψη σύμβασης για το έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης του δήμου Ναυπλιέων.
– Η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό που αφορά διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου που έχει να κάνει με την προμήθεια και την εγκατάσταση των υποδομών ενεργειακής αναβάθμισης στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στη Σπάρτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος