Υπό βροχή ο αγώνας Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαΐου ο 2ος αγώνας Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης» προς τιμή του μεγάλου αγωνιστή της ειρήνης βαλκανιονίκη γιατρό Γρηγόρη Λαμπράκη, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου – ΕΕΔΥΕ.

Η εκκίνηση δώθηκε στις 17:10 από το πάρκο των αλύγιστων (πλησίον φυλακών Τρίπολης) στον Άγιο Αθανάσιο όπου οι περίπου 80 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, κατευθύνθηκαν στην Κερασίτσα, περνώντας από το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, το Στάδιο και επιστροφή στην πλατεία Πετρινού όπου και ήταν ο τερματισμός.

Η απόσταση που διένυσαν ήταν 20 χιλιόμετρα περίπου ενώ όσοι τερμάτισαν, παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος