Παραίτηση Μαργαρίτας Σπυριδάκου από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου ’21

Επιστολή παραίτησης κοινοποίησε στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, η Μαργαρίτα Σπυριδάκου, εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας, για τις εκδηλώσεις που αφορούν στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Το κείμενο της παραίτησης, η περιφερειακή σύμβουλος, το γνωστοποίησε και στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει διαπιστώνει διάσταση απόψεων, ανάμεσα σ’ αυτήν και τον περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Αναφέρεται επίσης σε υποστελέχωση του εγχειρήματος, αλλά και σε έλλειψη ανταπόκρισης, σε μια σειρά αιτημάτων και επιστολών της.

Μεταξύ άλλων η κ. Σπυριδάκου αναφέρει: “Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι έχουμε μεν προγραμματίσει κάποιες αξιόλογες δράσεις, αλλά όχι όλες αυτές για τις οποίες έχουμε δεσμευθεί από τη σύσταση της Επιτροπής και κατά την ψήφιση της προγραμματικής για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η απόφαση σας να μη συνεχιστεί η κατασκευή ιστοσελίδας για τις επετειακές εκδηλώσεις, ενώ έχει γνωμοδοτήσει επ’ αυτού η Επιτροπή και ενώ έχουμε διαθέσει κόπο και χρόνο, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και εθελοντές που επιστρατεύτηκαν γι’ αυτό το σκοπό, ήρθε να προστεθεί σε σειρά γεγονότων ως το επιστέγασμα της μεταξύ μας διαφορετικής αντίληψης και ιεράρχησης στόχων και δράσεων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος